ESSOX nabízí vyřízení půjčky na spotřební zboží pomocí SMS

Společnost ESSOX ukončila pilotní projekt na uzavření půjčky prostřednictvím SMS podpisu. Nová služba je již zařazena do standardní nabídky vybraných partnerů ESSOXu pro financování spotřebního zboží a služeb a za poslední měsíc provozu ji využilo 45 % klientů na kamenných prodejnách a 90 % na e-shopech.

ESSOX nabízí vyřízení půjčky na spotřební zboží pomocí SMS
Tiskové zprávy 08. 11. 2019

S vyřízením půjčky podepsané formou SMS kódu nejsou spojeny žádné poplatky a samotný proces zabere jen pár minut. Klient vyplní formulář osobních údajů, nahraje potřebné doklady a počká na výsledek posouzení schopnosti půjčku splácet. Následně podle pokynů z informačního e-mailu zadá SMS kódy potřebné k samotnému podpisu smlouvy a má hotovo. Řešení je připravené, tak aby se klient při vyřizovaní půjčky přes e-shop mohl k žádosti o úvěr kdykoliv vrátit, aby mohl případné nejasnosti, které standardně řeší v kamenné prodejně s prodejcem konzultovat na zákaznické lince nebo vyhledat ve smluvní dokumentaci a celý proces tak dokončil plně informovaný z pohodlí a bezpečí svého domova.

Služba SMS podpisu otevírá možnosti pro zpracování smluvní dokumentace v plně elektronické podobě, ta je po té klientům přístupná on-line kdykoliv v průběhu celého smluvního vztahu.

Díky SMS podpisu tak nemusí klienti společnosti ESSOX trávit čas čekáním na prodejnách při sepisování klasických tištěných smluv.

U e-shopů se navíc zrychlí i doba dodání objednaného zboží, jelikož prodejce dostane dříve zaplaceno a může objednané věci rychleji expedovat ke klientovi. Elektronická smlouva totiž dorazí ke kontrole do ESSOXU okamžitě, na rozdíl od té papírové, jejíž doručení může trvat i několik dní.

„Elektronická forma je samozřejmě šetrná k životnímu prostředí a navíc díky online přístupu ke smlouvám odpadá klientům pracné hledání dokumentů doma v šanonu,“ říká Luděk Čermák, obchodní ředitel společnosti ESSOX.

Tento pohodlný způsob podpisu půjčky zavádí ESSOX postupně do všech svých prodejních kanálů se zřetelem na bezpečnost celého procesu a v souladu s českou legislativou. SMS podpis tak lze využít nejen v kamenných prodejnách a e-shopech, ale i třeba po telefonu za pomoci odborně vyškolených operátorů společnosti ESSOX.

Půjčka s podpisem formou SMS je určena pro financování spotřebního zboží ve výši od 2 000 do 500 000 Kč.

České Budějovice, listopad 2019