Společnost ESSOX představila nové webové stránky

Společnost ESSOX představila nové webové stránky www.essox.cz, které jsou srozumitelnější a více odrážejí potřeby současných uživatelů internetu. Velmi příjemným oživením je novinka v podobě Blogu, který má neotřelý charakter lifestylového magazínu.

Společnost ESSOX představila nové webové stránky
Tiskové zprávy 22. 10. 2019

Hlavní stránka je přehledně členěna na klíčové oblasti, na které se ESSOX zaměřuje – úvěry na automobily, značkové financování aut, strojů a technologií, kreditní karty či nákup spotřebního zboží na splátky. Klient tak jedním kliknutím získá všechny nezbytné informace, které potřebuje k profinancování svých potřeb.

Naším záměrem bylo, aby nové webové stránky dostaly design odpovídající současným trendům, a zároveň jsme chtěli ulehčit uživatelům orientaci na stránkách,“ prozradil Ivan Straka, vedoucí úseku marketingu a dodává: „To si myslím, že se podařilo a web je nyní mnohem intuitivnější a čtivější. Současně má i řadu nových funkcí, které ho uživatelsky zkvalitňují.

Například u nejoblíbenějšího produktu, úvěru na auto, zjistí zájemce jedním kliknutím informaci o VIN auta či možnosti výhodné koupě vozu z ukončených smluv nebo o havarijním připojištění či povinném ručení.

Kreativní a technické zpracování nových stránek měla na starosti brněnská internetová společnost SOVA NET.

České Budějovice, 24. ledna 2019